nieuwbouw

paviljoen DM

Bij dit project werd de gevraagde uitbreiding losgemaakt van de woning. Een rustgevende wandeling richting tuinpaviljoen laat het toe om je in het midden van de tuin te settelen. Enerzijds vormen de omgevingsaanleg en de wandeling het bindmiddel tussen woning en paviljoen. Anderzijds maken we optimaal gebruik van de verschillende oriƫntaties door woning en paviljoen van elkaar los te koppelen. Open versus gesloten en verschillende volumes, niveaus en materialen zorgen voor een warme sfeer en een geborgen gevoel. Afgeronde hoeken in het interieur bieden onbelemmerde zichten.

Een ontwerp dat tot stand kwam door symbiose
tussen ar-architecten en Frederic Kielemoes.

paviljoen
paviljoen
paviljoen
paviljoen
paviljoen
paviljoen
paviljoen
paviljoen
interieur: Frederic Kielemoes
visualisaties: 3D-lab