privacy.

PRIVACY

1. Inleiding

Wij van AR-architecten BV doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze website (www.ar-architecten.be) voor u volledig veilig te gebruiken is. We begrijpen dat u wilt dat de persoonlijke gegevens die u ons verstrekt zowel privé als veilig worden bewaard. Dit privacybeleid legt uit hoe we de persoonlijke informatie die u ons geeft zullen gebruiken en hoe we ervoor zorgen dat die veilig wordt bewaard. Als u vragen heeft over dit privacybeleid of u bent het er niet mee eens, neem dan contact op via info@ar-architecten.be of op 0498 64 84 65 voordat u de website gebruikt. We kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd wijzigen. Controleer deze pagina om er zeker van te zijn dat u tevreden bent met eventuele wijzigingen. AR-architecten respecteert de Privacywet. De Privacywet is de Wet van 8 december 1992 voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens. Deze wet wil de burger beschermen tegen misbruik van zijn persoonlijke gegevens. Zowel de rechten en plichten van de persoon wiens gegevens verwerkt worden als de rechten en plichten van de verwerker zelf zijn in de Privacywet vastgelegd.

AR-architecten BV
Brugsesteenweg 186
8800 Roeselare

2. Verzameling Van Gegevens

Wij verzamelen uw persoonlijke informatie in een aantal situaties. Wanneer u zich aanmeldt voor onze mailinglijst, vragen wij uw naam en e-mailadres. We verzamelen ook de persoonlijke informatie die u verstrekt wanneer u contact met ons opneemt, als u zich aanmeldt voor een van onze evenementen of bij de aanvraag van een offerte. Tot slot houden we een overzicht bij van berichten die u ons per e-mail verstuurd. Klanteninformatie verzamelen we in ons Office-pakket. Daar bewaren we de klantnaam, NAWTE-gegevens (naam, adres, evt. website, telefoonnummer, e-mail). Daarnaast bewaren we ook uw bedrijfs- en facturatiegegevens en facturen. Contactgegevens verstrekt door het uitwisselen van business cards of door middel van telefonisch contact, kunnen opgeslagen worden. Als u onze website gebruikt, hou er dan rekening mee dat we mogelijk ook de delen van de website die u bezoekt en informatie over uw computer registreren. Zoals de gebruikte browser, uw netwerklocatie, het type verbinding dat u gebruikt (bijv. breedband, ASDL enz.) en uw IP-adres. We doen dit door cookies te gebruiken (hoewel de informatie die we via onze cookies verzamelen anoniem blijft, dus we kunnen niet zeggen wie je bent). Zie ons cookie-beleid hieronder voor meer informatie over wat een cookie is en hoe we die gebruiken op onze website.

3. Gebruik Van Gegevens

Behalve zoals uiteengezet in deze paragraaf, zullen we uw persoonlijke gegevens nooit zonder uw toestemming aan derden verkopen, uitwisselen of bekendmaken. Deze informatie stelt ons bijvoorbeeld in staat nauwkeuriger advertenties op u af te stemmen. We kunnen uw persoonlijke informatie vrijgeven wanneer wij van mening zijn dat deze geschikt is om te voldoen aan de wet of om onze gebruiksvoorwaarden te handhaven of om onze rechten, eigendommen of veiligheid of andere derden te beschermen. We kunnen uw persoonlijke gegevens delen met organisaties die namens ons handelen en die de informatie alleen gebruiken om die service te verlenen. De belangrijkste reden waarom we de informatie die we over u verzamelen, gebruiken, is om u op de hoogte te houden van nieuwigheden, een betere klantenservice aan te bieden, voor administratieve doeleinden en voor het volgen van activiteiten op www.ar-architecten.be

4. Marketing

Wij wensen u graag informatie te verstrekken over onze (verwezenlijkte) diensten waarvan wij denken dat u die interessant vindt. We kunnen u dergelijke informatie per post, e-mail en/of telefoon sturen, tenzij u ons gevraagd hebt dit niet te doen. Als u een klant van ons bent of als u ons eerder om informatie en/of diensten hebt gevraagd, kunnen we u informatie per e-mail sturen. In elk marketing e-mailbericht dat we u sturen, geven we u echter de mogelijkheid om u volledig af te melden van onze mailings. Wij verstrekken uw persoonlijke gegevens niet aan externe organisaties zonder uw uitdrukkelijke toestemming. Als u niet wilt dat uw informatie gebruikt wordt voor directe marketingdoeleinden, neem dan contact met ons op via info@ar-architecten.be of op 0498 64 84 65. Als u besluit dat u geen marketing e-mails van ons meer wenst te ontvangen, gebruik dan het afmeldingsformulier onderaan in een van onze marketing e-mailberichten.

5. Opvragen & Aanpassen Van Persoonlijke Gegevens

U beschikt over het wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van uw persoonsgegevens. Mits bewijs van identiteit (kopie identiteitskaart) kunt u via een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag aan AR-architecten, Reinout Delobelle, Brugsesteenweg 186, 8800 Roeselare, gratis de schriftelijke status bekomen van uw persoonsgegevens. Indien nodig kunt u ook vragen de gegevens te corrigeren die onjuist, niet volledig of niet pertinent zouden zijn.

6. Uw Rechten

U hebt een aantal rechten in verband met uw persoonsgegevens en wat er mee gebeurt. U hebt het recht om: Toegang te krijgen tot uw gegevens en deze in te kijken. Ook mag u bekijken hoe uw gegevens verwerkt worden. Na inzage van bepaalde persoonsgegevens die te laten verbeteren, aanvullen of wissen. Volledig uit alle systemen en databases gewist te worden. Een klacht in te dienen bij de Privacy commissie wanneer u vindt dat uw persoonsgegevens op een onrechtmatige manier verzameld en verwerkt worden. Uw toestemming in te trekken en u te verzetten tegen de verwerking van uw gegevens. De verwerking van uw persoonsgegevens (tijdelijk) te beperken. Uw persoonsgegevens aan een andere verantwoordelijke over te dragen. Automatische profilering te laten uitschakelen en u te verzetten tegen beslissingen op basis van geautomatiseerde verwerkingen.

7. Links

www.ar-architecten.be en onze marketing e-mailberichten bevatten soms links naar andere websites die niet onder onze controle vallen. Ons privacybeleid is alleen van toepassing op www.ar-architecten.be, en niet op deze andere websites. Zodra u onze website of marketing e-mailberichten hebt verlaten, kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud en/of de bescherming en privacy die u aan die websites verstrekt. U dient voorzichtig te zijn en te kijken naar het privacy beleid dat van toepassing is op de betreffende website.

8. Veiligheid

De beveiliging van uw persoonlijke gegevens vinden wij heel belangrijk. Om ongeoorloofde toegang of openbaarmaking te voorkomen, bewaren we uw gegevens op een beveiligde server en zijn passende veiligheidsmaatregelen getroffen om te proberen wijzigingen, verlies of misbruik van gegevens die onder onze controle staan te voorkomen. Als u op enig moment vermoedt of zich bewust wordt van een beveiligingsincident (dat wil zeggen dat u bijvoorbeeld verdachte communicatie ontvangt van iemand die zichzelf buitensluit als een medewerker van AR-architecten of van een dupe-website die beweert aangesloten te zijn bij AR-architecten ), stuur de mededeling naar ons of meld het incident via e-mail aan info@ar-architecten.be of schriftelijk aan AR-architecten , Reinout Delobelle, Brugsesteenweg 186, 8800 Roeselare.

9. Wijzigingen Aan Dit Privacy Beleid

We kunnen dit privacybeleid op ieder moment aanpassen. Als we belangrijke wijzigingen aanbrengen laten we je dit weten, maar we raden je aan dit privacybeleid regelmatig te raadplegen zodat je op de hoogte bent van de meest recente versie. Dit privacy beleid is voor het laatst bijgewerkt op 31/07/2019. Versienummer: 1.0

COOKIES

1. Het Gebruik Van Cookies

AR-architecten maakt gebruik van cookies, die ons onder andere helpen om uw ervaring met onze website te verbeteren en ervoor te zorgen dat die optimaal presteert zoals u verwacht. Cookies zijn tekstbestanden met kleine stukjes informatie die naar uw computer of mobiele apparaat worden gedownload.

Ze kunnen uw ervaring met het gebruik van een website verbeteren, bijvoorbeeld door uw gebruik van onze website bij te houden, zodat deze kan worden verbeterd om aan uw behoeften te voldoen.

Ze kunnen er ook voor zorgen dat advertenties die u online ziet relevanter zijn voor u en uw interesses. Door gebruik te maken van www.ar-architecten.be en onze services gaat geeft u toestemming om cookies naar uw computer of mobiele apparaten te sturen.

U kunt uw voorkeuren via uw browser op elk gewenst moment wijzigen. Zie daarvoor de volgende handleidingen: Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Safari, iOS.

LINKS NAAR WEBSITES

https://support.microsoft.com/nl-nl/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies#ie=ie-10
https://support.mozilla.org/en-US/kb/cookies-information-websites-store-on-your-computer?redirectlocale=en-US&redirectslug=Cookies
https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en&ref_topic=14666
https://support.apple.com/kb/PH17191?locale=en_US
https://support.apple.com/en-gb/HT201265

U kunt op elk moment uw toestemming voor onze cookies intrekken, zelfs als u daarvoor toestemming hebt gegeven. Vergeet echter niet dat als u niet instemt met sommige van onze cookies, dat de gebruikerservaring hieronder kan lijden. De onderstaande informatie legt uit welke cookies we gebruiken op ar-architecten.be , waarom we ze gebruiken en waar ze vandaan komen. We geven ook in de tabel aan of een cookie een ‘permanente’ of ‘sessie’-cookie is. Het verschil is dat: Permanente cookies blijven op uw apparaat tussen browsersessies. Ze worden geactiveerd telkens wanneer u de website bezoekt die deze specifieke cookie heeft gemaakt. Als een ‘permanente cookie’ bijvoorbeeld op een website wordt gebruikt om uw voorkeurstaal te onthouden, hoeft u deze taal niet telkens te kiezen wanneer u die website bezoekt. Sessiecookies stellen ons in staat om de acties van een gebruiker te koppelen tijdens een browsersessie. Een browsersessie start wanneer u het browservenster opent en eindigt wanneer u het browservenster sluit. Sessiecookies worden tijdelijk aangemaakt. Nadat u de browser hebt gesloten, worden alle sessiecookies verwijderd.

2. Cookies Door AR-Architecten

Sommige van de onderstaande cookies zijn geplaatst door AR-architecten . We hebben echter ook cookies op de website van AR-architecten die door derden zijn ingesteld.

Cookie:Frontend_language |Doel: Bewaart de voorkeurstaal van de gebruiker. | Gegevensbehoud: 2 maanden
Cookie: Track | Doel: Unieke ID per bezoeker voor het tracken van de gebruikersflow. | Gegevensbehoud: 12 maanden
Cookie: PHPSESSID | Doel: Sessie die PHP aanmaakt. Bevat geen persoonlijke gegevens.| Gegevensbehoud: per sessie
Cookie: Cookiebar status |Doel: Cookie om de cookie notificatie niet opnieuw te tonen bij een volgend bezoek. |Gegevensbehoud: 12 maanden

3. Web-Analyse Door Google Analytics

We gebruiken Google Analytics-software om informatie te verzamelen over hoe u ar-architecten.be gebruikt. We gebruiken de informatie om rapporten samen te stellen en om ons te helpen de site te verbeteren.

Google Analytics slaat onder andere informatie op over:

de pagina’s die u bezoekt op ar-architecten.be de tijd die u op elke ar-architecten.be-pagina doorbrengt hoe u op de site bent gekomen waarop u klikt terwijl u de site bezoekt Deze veilig bewaarde cookies verzamelen geen informatie die een bezoeker identificeert. Alle, door deze cookies verzamelde informatie is volstrekt anoniem. We gebruiken dergelijke informatie alleen om onze website te verbeteren. Als u niet wilt dat Google Analytics alle websites bijhoudt, gaat u naar: tools.google.com/dlpage/gaoptout

Cookie: _ga | Doel: Gebruikt om gebruikers te onderscheiden.| Gegevensbehoud: 38 maanden
Cookie: _gat |Doel: Om het aantal verzoeken dat moet worden gedaan aan doublecklick.net te beperken.| Gegevensbehoud: 38 maanden

4. Third Party Cookies

Third Party cookies zijn cookies die niet afkomstig zijn van de website zelf, maar wel van derden, bijvoorbeeld een aanwezige marketing of advertentieplug-in. Bijvoorbeeld cookies van Facebook of tawk.to (chat module). Door gebruik te maken van ar-architecten.be gaat de gebruiker akkoord met het plaatsen van deze cookies.

Cookie: datr | Doel: We plaatsen de datr-cookie wanneer een webbrowser facebook.com bezoekt (behalve iframes voor sociale plug-ins), en de cookie helpt ons om verdachte inlogactiviteiten te identificeren en gebruikers veilig te houden.| Gegevensbehoud: 24 maanden
Cookie: dpr |Doel: Slaat informatie over de ingelogde Facebook-gebruiker op ten behoeve van de targeting/advertising.| Gegevensbehoud: 2 maanden
Cookie: fr | Doel: Slaat informatie over de ingelogde Facebook-gebruiker op ten behoeve van de targeting/advertising.| Gegevensbehoud: 3 maanden
Cookie: sb |Doel: Slaat informatie over de ingelogde Facebook-gebruiker op ten behoeve van de targeting/advertising.| Gegevensbehoud: 24 maanden

Onze site bevat, zoals de meeste websites, functionaliteit die door derden worden aangeboden. Als publisher nemen we regelmatig inhoud uit andere bronnen op om uw ervaring te verrijken. Deze ingesloten stukjes inhoud kunnen cookies bevatten en hieronder staan alle derde partijen op onze site. Voor meer informatie over de cookies die ze gebruiken, of als u een tegenkomt die niet in deze lijst staat, neem dan rechtstreeks contact op met de leveranciers voor meer informatie.

5. Meer Info

Meer informatie over cookies kan u vinden op allaboutcookies.org. Wens je meer informatie over de privacy-kwesties rond internetreclame?
Volg www.youronlinechoices.com.

YouTube (https://www.youtube.com/static?template=privacy_guidelines)
Vimeo (www.vimeo.com/cookie_policy)
Spotify (www.spotify.com/uk/legal/privacy-policy)
Google (https://support.google.com/analytics/answer/6004245)
Campaign Monitor (https://www.campaignmonitor.com/trust/gdpr-compliance/ & https://www.campaignmonitor.com/trust/security/)

6. Wijzigingen Aan Dit Cookiebeleid

We kunnen dit Cookiebeleid op ieder moment aanpassen. We raden je aan dit Cookiebeleid regelmatig te raadplegen zodat je op de hoogte bent van de meest recente versie.

Dit Cookiebeleid is voor het laatst bijgewerkt op 29/07/2019.

Versienummer: 1.0  

DISCLAIMER

Deze website is eigendom van AR-architecten BV.

Contactgegevens : AR-architecten BV
Adres maatschappelijk zetel : Brugsesteenweg 186, 8800 Roeselare
Telefoon : 0498 64 84 65
E-mail : info@ar-architecten.be
Ondernemingsnummer : BE 0697.997.944

Door de toegang tot en het gebruik van de website verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met de volgende algemene voorwaarden.

1. Intellectuele Eigendomsrechten

De inhoud van deze site, met inbegrip van de merken, logo’s, tekeningen, data, product- of bedrijfsnamen, teksten, beelden e.d. zijn beschermd door intellectuele rechten en behoren toe aan AR-architecten BV of rechthoudende derden.

2. Beperking Van Aansprakelijkheid

De informatie op de website is van algemene aard. De informatie is niet aangepast aan persoonlijke of specifieke omstandigheden, en kan dus niet als een persoonlijk, professioneel of juridisch advies aan de gebruiker worden beschouwd.

AR-architecten BV levert grote inspanningen opdat de ter beschikking gestelde informatie volledig, juist, nauwkeurig en bijgewerkt zou zijn. Ondanks deze inspanningen kunnen onjuistheden zich voordoen in de ter beschikking gestelde informatie. Indien de verstrekte informatie onjuistheden zou bevatten of indien bepaalde informatie op of via de site niet beschikbaar zou zijn, zal AR-architecten BV de grootst mogelijke inspanning leveren om dit zo snel mogelijk recht te zetten.

AR-architecten BV kan evenwel niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of onrechtstreekse schade die ontstaat uit het gebruik van de informatie op deze site.

Indien u onjuistheden zou vaststellen in de informatie die via de site ter beschikking wordt gesteld, kan u de beheerder van de site contacteren.

De inhoud van de site (links inbegrepen) kan te allen tijde zonder aankondiging of kennisgeving aangepast, gewijzigd of aangevuld worden. AR-architecten BV geeft geen garanties voor de goede werking van de website en kan op geen enkele wijze aansprakelijk gehouden worden voor een slechte werking of tijdelijke (niet) beschikbaarheid van de website of voor enige vorm van schade, rechtstreekse of onrechtstreekse, die zou voortvloeien uit de toegang tot of het gebruik van de website.

AR-architecten BV kan in geen geval tegenover wie dan ook, op directe of indirecte, bijzondere of andere wijze aansprakelijk worden gesteld voor schade te wijten aan het gebruik van deze site of van een andere, inzonderheid als gevolg van links of hyperlinks, met inbegrip, zonder beperking, van alle verliezen, werkonderbrekingen, beschadiging van programma’s of andere gegevens op het computersysteem, van apparatuur, programmatuur of andere van de gebruiker.

De website kan hyperlinks bevatten naar websites of pagina’s van derden, of daar onrechtstreeks naar verwijzen. Het plaatsen van links naar deze websites of pagina’s impliceert op geen enkele wijze een impliciete goedkeuring van de inhoud ervan.

AR-architecten BV verklaart uitdrukkelijk dat zij geen zeggenschap heeft over de inhoud of over andere kenmerken van deze websites en kan in geen geval aansprakelijk gehouden worden voor de inhoud of de kenmerken ervan of voor enige andere vorm van schade door het gebruik ervan.

3. Toepasselijk Recht En Bevoegde Rechtbanken

Het Belgisch recht is van toepassing op deze site. In geval van een geschil zijn enkel de rechtbanken van het arrondissement West-Vlaanderen bevoegd.

TERUG