nieuwbouw

bijgebouw VP

'Ontwerp een open bijgebouw met focus op transparantie en schaduw.' Dit was de specifieke wens van de bouwheer en meteen ook de uitdaging voor de architect. Het resultaat was een ontwerp waarbij open en gesloten continu op zoek gaan naar elkaars grenzen en combinaties. Als surplus kon de architect het nieuwe bijgebouw doen matchen met de bestaande modernistische woning. Een beperkt aantal kleinere ingrepen resulteerde in een perfecte verweving van de oude en nieuwe volumes. Het landschap werd hierbij gezien als bindmiddel. Baksteen, hout, natuursteen en glas garanderen voor dit project een solide tijdloosheid.

bijgebouw
bijgebouw
 bijgebouw
bijgebouw
bijgebouw
bijgebouw
bijgebouw
bijgebouw
bijgebouw
bijgebouw
bijgebouw
bijgebouw
LANDSCHAPSONTWERP: Studio Verde
VISUALISATIES: 3D-lab