herbouw

hoeve VM

Na het slopen van de oude woning werd op dezelfde plaats een nieuwe hoeve opgebouwd die volledig beantwoordt aan de hedendaagse comfort- en energie-eisen. De gebruikte materialen zijn een mix van hedendaagse en authentieke recuperatiematerialen. De aaneenschakeling van de ruimtes leidt tot een perfecte afwisseling tussen open en gesloten met daarbovenop de creatie van zichtassen. Dit zowel in de woning als doorheen de woning. De kleine gevelopeningen omlijsten de prachtige omgeving die zonder moeite geïnterpreteerd kan worden als een dynamisch kunstwerk.

herbouw hoeve
herbouw hoeve
herbouw hoeve
herbouw hoeve
herbouw hoeve
herbouw hoeve
herbouw hoeve
herbouw hoeve
herbouw hoeve
herbouw hoeve
herbouw hoeve
herbouw hoeve
herbouw hoeve
herbouw hoeve
FOTOGRAFIE: Klaas Verdru